Lia de Ridder (D66) weg uit Leidschendam-Voorburg

mainImage
Lia de Ridder (D66) weg uit Leidschendam-Voorburg

Gisteren is het nieuwe coalitieakkoord 2018 - 2022 ‘Wassenaar: Zelfstandig en Verantwoordelijk’ ondertekend in de trouwzaal van Raadhuis De Paauw.

Raadsleden Caroline Klaver – Bouman, Laurens Van Doeveren (namens de VVD-Wassenaar), Bert Ooms, Inge Zweerts de Jong (namens Lokaal Wassenaar!), Hubert Schokker, Ronald Everard (namens het CDA-Wassenaar) , Ritske Bloemendaal en Marion Gout – van Sinderen (namens D66-Wassenaar) hebben onder leiding van formateur Dick Sluimers een ambitieuze toekomstagenda opgesteld voor Wassenaar waarbij ‘stabiel bestuur’ en ‘financiële degelijkheid’ centraal staan. Zo blijft Wassenaar een aantrekkelijk en duurzaam dorp voor iedereen.

Het mede door de raadsleden Hans Mulder en Gisela Mulder-Jense getekende akkoord is door de formateur aangeboden aan de voorzitter van de gemeenteraad burgemeester Frank Koen.

Dit coalitieakkoord ‘Wassenaar: Zelfstandig en Verantwoordelijk’ wordt door het college van burgemeester en wethouders uitgewerkt tot een collegeprogramma voor de komende vier jaar: Want Wassenaar is een aantrekkelijk en duurzaam dorp voor iedereen.

Bron: Gemeente Wassenaar


Foto: Digitaal Dagblad