Thuis had VVV 5-5 gelijkgespeeld, maar in Oegstgeest pakte Pecos een 8-2 overwinning, waarmee VVV in degradatiegevaar komt. Tot dit weekend stond VVV op de vierde plaats met vier punten voorsprong op VTV. Het bevriende Pecos deed VVV echter niets cadeau. Thuis kwam VVV knap tot een wat onverwachte 5-5, maar uit liet Pecos zien meer ervaring op dit niveau te hebben.

Pas nadat VVV met een nipt verloren dubbel op 4-0 achterstand kwam, wist Patrick Bruijne iets terug te doen door Youri Soons te verslaan. Matthijs van der Heiden was in zijn eerste partij zeer ook dichtbij een oerwinning op Youri, maar in de vijfde game ontglipte de partij hem nog net. Rene Waterreus en Tony Nader van Pecos waren dit weekend niet te passeren door VVV. Nolan Schultz was na een blessure weer terug bij VVV en hij liet een prima spelpeil zien. Nolan was zo in staat het tweede punt voor VVV tegen Youri te pakken.

VVV staat nu gelijk met VTV en speelt volgende week uit tegen dit team. De winnaar van dit duel wordt vierde, wat handhaving in de eerste divisie betekent. Verliezen betekent degradatie. Men kijkt dus uit naar een spannende wedstrijd. Een samenvatting van de wedstrijd is op youtube te zien. Zoek op VVV heren 1.

Foto PR. Nolan Schultz pareert een aanval.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!