VVV en Disnierats speelden in Leidschendam een aantrekkelijke wedstrijd, maar er kon geen winnaar vastgesteld worden. VVV heeft realistisch gezien geen uitzicht meer op een derde plaats in de eerste-divisiepoule, maar kan de vierde plaats zeker nog behouden. Deze plaats geeft recht op deelname aan de eerste divisie in de voorjaarscompetitie, de nummers vijf en zes degraderen. Disnierats stond voorafgaand aan de wedstrijd zesde en VTV vijfde op slechts één punt van VVV.

Het publiek werd getrakteerd op een lange wedstrijd met zeer spannende partijen over vijf games. Mark Bek van Disnierats is erg lastig te passeren en heeft een sterk en scherp blok. Alleen Patrick Bruijne wist van hem te winnen. Na twee zwakke games speelde Patrick twee verpletterende games en in de spannende vijfde game trok hij aan het langste eind.

Bruijne (foto PR) won ook knap van Marco Gerritse. Matthijs van der Heiden en Werff Thomas waren wel dicht bij twee overwinningen maar wonnen uiteindelijk beiden één partij. De vaak zo belangrijke dubbel leverde VVV het vijfde punt op.  Aangezien VTV met 8-2 van Hilversum verloor, staat VVV nu vier punten los. Met nog een wedstrijd tegen Pecos en een tegen VTV kan VVV voorzichtig optimistisch zijn over handhaving in de eerste divisie.  Er is een samenvatting op youtube te zien. Zoek op VVV heren 1.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!