Politie Leidschendam-Voorburg vraagt aandacht voor een zaak van hun collega’s in Den Haag. Een winkel aan de Valkenboslaan in Den Haag werd op maandag 4 december omstreeks 21:15 uur doelwit van een overval. Een verkoopster van de winkel deed direct na de overval een melding bij Politiebureau Segbroek. Ter plaatse vertelde zij aan collega’s dat ze alleen in de winkel was toen een onbekende klant in de winkel kwam en goederen uit de schappen pakte. Toen hij voor de verkoopster stond om af te rekenen, zei hij dat hij geen geld had en dat hij geld zou gaan halen.

Toen de onbekende een tijdje later naar de winkel terugkeerde, had hij een steekwapen in zijn hand. Met dit wapen bedreigde hij de verkoopster en probeerde hij geld uit de kassa weg te nemen. De verkoopster reageerde adequaat door de alarmknop in te drukken. Kort daarna ging de verdachte er met goederen vandoor. De eigenaar van de winkel deed aangifte van de overval.

De verdachte was een licht getinte man van ongeveer 1.70 meter lang, 20 jaar met een normaal postuur en kort zwartkleurig haar. De man droeg een lange, groene jas met bontkraag, een lichtkleurig trainingsjack, een zwarte trainingsbroek en zwarte schoenen.

Iets gezien? Iets gehoord?
De districtsrecherche Den Haag-West is op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien van de overval? Of heb jij in de omgeving van de Valkenboslaan de verdachte gezien? Of heb jij andere informatie over de verdachte? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag-West via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Delen van dit bericht wordt op prijs gesteld.

Reageer op dit artikel