In de week van zaterdag 1 tot en met vrijdag 7 juli wordt op Tennispark Overdam het Overdam Invitatie Park Toernooi gehouden. De tennisverenigingen die op het park actief zijn (AMIE, Après, TCO, TVL en TVK) organiseren al jaren gezamenlijk dit gezellige en sportieve toernooi.

De basis voor dit toernooi is inviteren: ieder club- of parklid kan meedoen aan dit toernooi door iemand van een andere vereniging op Overdam of iemand die (nog) niet op het park speelt (bijvoorbeeld een vriend(in) of een collega), te inviteren. Hierdoor kan iedereen kennismaken met de verenigingen en het park en beleven hoe gezellig het op Tennispark Overdam is. Kent u iemand die speelt op Tennispark Overdam en wilt u ook meedoen? Vraag hem of haar dan om samen met u in te schrijven! Je hoeft geen lid te zijn van de KNLTB om aan dit toernooi deel te nemen.

Uniek aan dit toernooi is ook dat alle deelnemers een dinerbon t.w.v. € 10,- krijgen. Deze bon is goed voor een lekkere, gezonde maaltijd naar keuze op één van de toernooi-avonden. Op deze manier ervaren ook de genodigden de sportieve gastvrijheid van het horecateam van het tennispark.

Op zaterdag- en zondagmiddag en van maandag- tot en met vrijdagavond wordt gestreden in Heren-, Dames- en Gemengd Dubbel in de speelsterktes 1-5, 6, 7, 8 of 9. De categorie 9 wordt speciaal gereserveerd voor beginners. Deelname aan het toernooi kost € 12,- p.p. voor 1 onderdeel en € 20,- p.p. bij inschrijving voor 2 onderdelen. Op vrijdagavond wordt het toernooi afgesloten met de finales gevolgd door de prijsuitreiking en muziek.

Gedurende de toernooidagen zullen er diverse acties zijn ten behoeve van een goed doel. Iedereen is welkom zowel op speeldagen en -avonden als bij de evenementen. Inschrijven kan tot en met 17 juni via www.tennispark-overdam.nl. Hier vindt u ook meer informatie over het toernooi.

foto FB.

Reageer op dit artikel