Wanneer het voorjaar begint, start ook het tennisseizoen. Op zondag 18 maart is iedereen van harte welkom op Tennispark Overdam aan de Van Ruysdaellaan 3C in Leidschendam (naast hockeyvereniging Cartouche). Je kunt die dag kijken of je harder serveert dan Roger Federer, meedoen aan een tennisclinic verzorgd door een echte tennisleraar, of lekker rondkijken bij de wedstrijden die gespeeld worden tijdens het openingstoernooi.

Tennis is voor iedereen. Of je nu pas begint, of het al jaren doet. Of je nu 10, 23 of 65 jaar oud bent. Op het park spelen drie verenigingen. TCO/TVK is de grootste vereniging van het park met ruim 400 leden plus een jeugdafdeling van iets minder dan 100 leden. Zij spelen veel onderlinge competities, maar ook tegen andere verenigingen en er wordt veel georganiseerd. De meeste leden spelen ’s avonds of in het weekend. AMIE is de tweede vereniging en bijna net zo groot als TCO/TVK. De meeste leden zijn wat ouder en spelen overdag. Een gezellige vereniging met actieve leden. Tie-Break is de derde vereniging en de kleinste van de drie. Leden spelen recreatief tennis en spelplezier en gezelligheid staan centraal.

Naast het lidmaatschap bij één van deze verenigingen kun je ook tennislessen volgen die door de leraren van Tennispark Overdam gegeven worden.

De moeite waard om eens te komen kijken. Wij hebben een racket klaarliggen om te zien of de nieuwe Roger Federer is opgestaan.. Maar we hebben ook cappuccino en appeltaart, want gezelligheid is net zo belangrijk. We hopen je te zien de 18e tussen 10.00 en 16.00 uur op Tennispark Overdam!

Bron: Persbericht tennisclubs

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!