Aad van der Wildt is de derde winnaar van onze facebookactie samen met het kinderspeelparadijs Monkey Town. Door onze krant te liken won de consultant/ adviseur voor bedrijven als VLS, Delta Team/ Mourik en hogedrukreiniger Centrum Rotterdam twee toegangskaarten voor het grootste speelparadijs uit Haaglanden voor kinderen van 1 tot 12 jaar aan de Westvlietweg nummer 55. ,,Een professionele organisatie,” reageert Aad van der Wildt. ,,Ik zit hier regelmatig met zakelijke relaties. Je kunt uitstekend lunchen in de brasserie bij Westvliet. Sterker nog, soms neem ik mijn kinderen en kleinkinderen mee. Zij gaan dan naar Monkey Town. Toen ik de actie zag, dacht ik meteen: liken!. Ik vind het gaaf dat ik mijn kleinkinderen Mees en Julia hier blij mee kan maken. Ik ben sowieso een trotse opa.”

De facebookactie gaat de komende week nog door. Like de pagina van het Voorburgs Dagblad op facebook en maak kans op twee gratis toegangskaarten, of de hoofdprijs van een gratis kinderfeest bij Monkey Town.

foto VD: Aad van der Wildt toont in Monkey Town de twee gewonnen toegangskaarten.

 

Reageer op dit artikel