De PvdA is druk bezig met het verkiezingsprogramma voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Het verkiezingsprogramma is op hoofdlijnen gereed en zal op 7 december ter vaststelling in de Algemene Ledenvergadering voorliggen.

In de periode tot aan 7 december werkt de programmacommissie aan de uitwerking van het verkiezingsprogramma. Voor haar verkiezingsprogramma is de PvdA op zoek naar de stem van de stad. En wel een hele specifieke stem, namelijk die van de leden, de culturele sector en het MKB. De PvdA organiseert hiervoor volgende week drie bijeenkomsten.

Op woensdag 15 november vindt er een ledenavond plaats, waar de lokale PvdA-leden een presentatie krijgen van het concept-verkiezingsprogramma 2018 – 2022 op hoofdlijnen. De leden krijgen tijdens deze ledenavond de mogelijkheid om te reageren op het concept-programma en hun inbreng aan de programmacommissie mee te geven. Vanaf 19.30 uur zijn de PvdA-leden welkom in De Plint.

Op donderdag 16 november vindt vanaf 17.30 uur de PvdA Cultuurborrel plaats in Bistro 11. Onder het genot van een hapje en een drankje gaat de PvdA in gesprek met de culturele instellingen over ‘De toekomst van cultuur in Leidschendam – Voorburg 2018 – 2022’. Alle culturele instellingen en cultureel geïnteresseerden zijn hierbij van harte uitgenodigd!

Op vrijdag 17 november vindt vanaf 16.30 uur de PvdA MKB-borrel plaats Bij V.M.H.C Cartouche. Gastspreker Elwin Giel, ‘citymarketeer’ en ondernemer van het hoogste restaurant van Nederland, The Penthouse neemt de ondernemers mee in zijn ervaringen met ‘citymarketing’. Waarom is het belangrijk? En hoe kunnen we dit in Leidschendam-Voorburg goed vorm geven? Hierna is er ook ruimte om ideeën en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Daarnaast is er voldoende tijd om te netwerken.

,,U bent van harte welkom om uw stem te laten horen. Aanmelden kan via [email protected]. U bent u er toch ook bij?”, aldus het partijbestuur van de PvdA.

Stockfoto: Oproep om allemaal naar de PvdA-bijeenkomsten te komen.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!