Voorburgs Dagblad zal ook in het nieuwe jaar de succesvolle rubriek ‘Uitgaan in Leidschendam-Voorburg’ continueren. Culinair journaliste Monique Brus  zal zodoende vrijwel wekelijks een restaurant, espressobar, lunchroom of brasserie bezoeken om een uitvoerige reportage te maken. Tevens zal de Voorburgse aandacht schenken aan evenementen binnen de gemeente.

,,De eerste edities van de rubriek waren een succes”, aldus eindredacteur Bart Bakker. ,,Binnen een paar dagen stond de teller boven de 3.000 unieke lezersaantallen, waarbij er enkele uitschieters boven de 5.000 waren. De gemeente Leidschendam-Voorburg is dan ook een horecastad bij uitstek. Monique weet als geen ander hoe zij de gerechten en hospitality kan beoordelen. We kijken dan ook uit naar haar bijdragen”.

foto VD. Monique Brus (links) toostte gisteravond met haar zussen Brigitte (rechts) en Els (midden) op een culinair geslaagd 2018. Els Breugem-Brus is trouwens designer en eigenaresse van http://www.vanelsdesign.com en Brigitte Brus van www.hearttogetjewelry.com