Ook in 2018 zal een aantal columnisten periodiek een bijdrage leveren aan Voorburgs Dagblad. Deze bekende Leidschendammers en Voorburgers staan met hun ‘laarzen in de modder’ en belichten vanuit hun ervaringen, visie en vak diverse zaken die de lokale gemeenschap bezighouden.  Onze redactie is momenteel nog in gesprek met een aantal kandidaat-columnisten. Maar U kunt in 2018 regelmatig een bijdrage verwachten van de onderstaande zestien columnisten.

Yvonne Bood is lid van het MT van kinderdagverblijforganisatie Vlietkinderen, die met 20 vestigingen en de zorg voor ruim 4.000 kinderen marktleider is in Leidschendam- Voorburg.

Joke Campo is Hoofdcoordinator van Hospice Het Vliethuys, een liefdevolle en warme organisatie voor mensen in de laatste van hun leven. Er werken ruim 100 vrijwilligers in Hospice Het Vliethuys.

Brigitte Bosman is initiatiefneemster van stichting Bribos, die zich inzet voor kankerpatienten en hun dierbaren in HMC Antoniushove.

Benedikte Zijlstra is voorzitter van het MKB Leidschendam-Voorburg en directeur van een van de grootste makelaarskantoren uit de gemeente, Meijs & Alink NVM Consultancy. Ze is een autoriteit op het gebied van de lokale huizenmarkt en ondernemend Leidschendam-Voorburg.

Marjolein van Bodegom is psycholoog, opgeleid aan de universiteit van Nijmegen, is gespecialiseerd in hoe mensen leren, denken en hun informatie verwerken. Zij doet momenteel promotieonderzoek bij de universiteit van Maastricht en is grondlegger van de MILS leerstrategie onderzoek.

Astrid van Eekelen is fractievoorzitter van de VVD en is een van de meest bekende politica van Leidschendam-Voorburg.

Barbara Kok is mede-eigenaar van de burnout-poli Unlimited People. Zij geldt als een vakvrouw op het gebied van burnouts. Tevens is ze actief lid van de Rotary Voorburg.

Claudia Adam is een betrokken onderneemster uit de Herenstraat. Zij springt regelmatig op de barricaden als het Huygenskwartier kritisch wordt bejegend. Door haar positivisme is zij een aanwinst voor het winkelgebied.

Sabine Kuilenburg is een van de ‘stakeholders’ van het eredivisievrouwen elftal van ADO Den Haag. Door haar bijdragen geeft ze ons een kijkje in de keuken van het vrouwenvoetbal.

Cock van Rijn is een betrokken ondernemer uit het Damcentrum. Hij is enorm begaan met winkelgebied waar hij al jarenlang een eigen zaak heeft.

Peter Boelhouwer is de organisator van grote evenementen als De Vlietdagen. Hij is een autoriteit op het gebied van evenementen en zeer begaan met Leidschendam-Voorburg.

Henrik-Jan Rinner is de ‘CFO’ van de betaald voetbal organisatie ADO Den Haag. Hij is zodoende financieel eindverantwoordelijke in het hoofdbestuur van eredivisionist. Tevens is Henrik-Jan penningmeester bij voetbalvereniging Wilhelmus.

Theo Koppe is al jaren lang betrokken bij de Voorburgse muziekvereniging Forum Hadriani en een nazaat van de bekende Voorburgse familie ‘Koppe’.

Dave Fisser is een bekende Voorburgse zanger en actief als lokale evenementen-organisator van bijvoorbeeld ‘A Walk in the Park’.

John Prins is een spraakmakende horecaondernemer met inmiddels vier zaken in het Huygenskwartier. Hij steekt zijn visie niet onder stoelen of banken. Hij staat als lijstduwer op de lijst van Gemeentebelangen. Tevens is hij betrokken bij een aantal evenementen in de stad.

Adrey Caljé staat voor de VVD op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hij is mede-eigenaar geweest van een praktijk voor Kinder-en Jeugdpsychiatrie in Voorburg. Momenteel ondersteunt hij praktijken in de zorg en werkt als freelance fotograaf voor o.a. het Voorburgs Dagblad. Hij is op Facebook te volgen via: https://www.facebook.com/adreycalje.vvd

 

Bart Bakker is journalist en eindredacteur van Voorburgs Dagblad.