Bij Van der Valk Den Haag-Nootdorp zijn plannen om te gaan verbouwen. Door de vele gasten in de afgelopen succesvolle jaren, is het pand namelijk toe aan een nieuw jasje. Dit heeft tot gevolg dat nieuwbouw noodzakelijk is. De focus voor de komende jaren ligt op nog meer luxe voor de gasten van Van der Valk Den Haag-Nootdorp. Zo zijn er vijf maanden geleden al nieuwe parkeerplaatsen bijgekomen. Tevens worden er momenteel vier paviljoens gebouwd waarvan de ruimten te huur worden aangebonden. De huurders hebben zodoende Van der Valk Den Haag-Nootdorp naast zich voor lunch- en dinerafspraken en voldoende parkeergelegenheid.

Effy en Ted van der Valk begroeten vaste gast Jimmy Lassooij, directeur van The Flooring Company, in de lobby van Van der Valk Den Haag-Nootdorp. ,,Dit is ‘the place to be’ voor veel van mijn zakelijke afspraken”, aldus Jimmy Lassooy. ,,De gerechten, bediening, service en klantvriendelijkheid zijn geweldig”.

Comfort

Voor de komende 20 jaar wordt de comfort in het hele pand naar een hoger niveau getild. Hierbij staan de komst van welness, een zwembad, sauna, jaccuzi en een schoonheids-massage salon centraal.  Een casino is daarbij een optie. ,,Iedereen wil zich bij slecht weer kunnen vermaken’’, aldus Ted van der Valk. ,,We hopen eind 2018 het nieuwbouwproject te hebben afgerond van 46 extra kamers, waarvan twee suites met jacuzzi. Tevens komt er een minder validen kamer, want ook daar hechten we waarde aan. Nadat deze nieuwbouw klaar is, gaan we verder doorpakken’’.

Lobby

,,Dit betekent dat er in de zomer van 2019 plannen zijn om van de lobby en de hotelbar een brasserie van 200 zitplaatsen te maken waar onze gasten de hele dag en ’s avonds kunnen verblijven. Door de komst van 46 extra kamers krijgen we meer capaciteit van circa 90 gasten. Kortom, er gaat een Van der Valk Den Haag-Nootdorp 2.0 ontstaan’’.

Ted van der Valk verwelkomt journalist Bart Bakker, die vaak in de lobby afspreekt voor z’n interviews.

 

Openingsfoto: Effy van der Valk, de zus van Ted van der Valk, met een kop koffie in de lobby van het hotel.

Door Bart Bakker

Foto’s Monique Brus.