Vandaag vindt de 44e editie van de NN CPC Loop Den Haag plaats. ,,Houd u er rekening mee dat veel wegen tijdens de wedstrijd zijn afgesloten voor verkeer, trams en bussen worden dan opgehouden of rijden een alternatieve route. De omleidingen starten rond 12.00 uur. Het evenement zal tot ongeveer 17.15 uur duren”, aldus een politiewoordvoerder. 

De gemeente Den Haag raadt bezoekers en deelnemers vanwege de drukte aan om met het openbaar vervoer of met de fiets naar de stad te komen.

Bent u op de fiets:
Plaats uw fiets of scooter niet tegen of aan evenementhekken of zet deze niet op noodhulproutes, deze worden al tijdens het evenement weggehaald.

Bent u met het openbaar vervoer:
Voor reizigers van en naar Scheveningen rijdt bus 59 via de halten Centraal Station/Schedeldoekshaven, Zwolsestraat (vervangende halte voor de halte Kurhaus) en Zwarte Pad een snelbusdienst elk kwartier van 14.00 tot 17.30 uur.

Wegafsluitingen:
Hieronder vindt u een overzichtskaart met de richttijden van de wegafsluitingen. Opmerking: Deze wegafsluitingen zijn richttijden, het kan voorkomen dat een wegafsluiting eerder dicht of later open gaat.

Politie wenst alle deelnemers een succesvolle marathon toe.

Stockfoto.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!