De stichting ‘Vrienden van het LangeLand ziekenhuis’ in Zoetermeer presenteert deze week de nieuwe nieuwsbrief voor volgend jaar. ,,We zijn bijzonder tevreden over het resultaat”, zegt Bart Bakker, bestuurslid ‘Communicatie’ van ‘De Vrienden’. ,,Alle projecten, het vernieuwde bestuur en de toekomstvisie krijgen uitgebreid aandacht. Ook Jeanette Koster-Olthof, manager Marketing Communicatie van het ziekenhuis, legt uit waarom zij ‘De Vrienden’ een warm hart toedraagt. De stichting ‘Vrienden’ heeft namelijk als doel om het regionale bedrijfsleven voor het ziekenhuis te enthousiasmeren. Er wordt door voorzitter Hilbrand Nawijn dan ook een oproep gedaan om donateur te worden of onze stichting op andere manieren te steunen.”.

,,Het is inmiddels duidelijk dat het LangeLand ziekenhuis onmisbaar voor de stad en de regio is geworden”, vult Hilbrand Nawijn aan. ,,Niet alleen vanuit Zoetermeer, maar ook vanuit omliggende gemeenten als Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp komen steeds meer patiënten naar het ziekenhuis toe”.

De nieuwsbrief is via het e-mailadres [email protected] gratis op te vragen. Tevens komt de nieuwsbrief binnenkort op verschillende plaatsen in het ziekenhuis te liggen.

foto VD. De nieuwe nieuwsbrief ligt klaar voor verspreiding.

Reageer op dit artikel