De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft na jaren lang van klachten eindelijk een fraai hek geplaatst in Corbulopark. Voormalig CDA-wethouder  Van Ostaijen zag er geen toekomst in. Ook niet toen er een hond over het hek sprong en een andere hond dood beet. Dit kan nu niet meer gebeuren met het nieuwe hek dat als een stap in de goede richting mag worden beschouwd.

Alleen  de mensen die in de speeltuin komen maken zich wel zorgen, want de gemeente heeft een ingang gemaakt waar geen honden mogen lopen. Volgens veel hondenbezitters is dit slordig.

,,De mensen hopen dat die ingang gauw dicht gemaakt kan worden, want de honden kunnen nu toch in de speeltuin komen door de ingang en naar de kinderen toe lopen”, aldus wijkvertegenwoordiger Ap de Heus.  ,,De bewoners hebben ook al jaren een voetbalveld gevraagd waar ze maar niets van horen. Bij dit voetbalveld is de ondergrond heel hard en er liggen daaronder nog veel stenen. En misschien kan de picknicktafel op een andere plaats staan,want hij staan nu achter het doel waar sommige mensen een bal op de tafel krijgen…”

Foto’s Ap de Heus.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!