Het Voorburgs Dagblad publiceert vanaf vandaag elke vrijdagochtend een samenvatting van de activiteiten in Leidschendam-Voorburg.  Van film, theater, sportwedstrijden tot speciale evenementen in onze gemeente. Het overzicht is samengesteld door onze partner: http://AgendaVandaag.nl

Vrijdag 9 december

Ontsteken kerstboom 

17:00 uur in het Huygenskwartier

Een jaarlijkse traditie in het Huygenskwartier is het ontsteken van de kerstboom bij de Oude Kerk. Het geheel wordt vanaf 16:00 uur voorafgegaan door een kerstmarkt met glühwein, warme chocolademelk en muziek.

Lees meer…

Spaanse pianomuziek door Thomas Beijer

20:30 uur in het Theater Ludens

Thomas Beijer, een van Nederlands beste jonge klassieke pianisten. Zijn programma heet Canción y Danzaen is te omschrijven als een documentaire-concert; een geheel nieuwe concertvorm waarin Thomas Beijer de mooiste Spaanse pianomuziek ten gehore brengt, afgewisseld met prachtige filmbeelden.

Lees meer…

zaterdag 10 december

The Raspers live!

20:30 uur in het Veur Theater

Voor de liefhebbers van  funk-, soul- en dance-classics wordt Het Veur Theater omgebouwd. De helft van de tribune wordt verwijderd om te swingen op de muziek van deze energieke coverband.

Al jaren een knalsucces in Het Veur Theater, dus nu voor de vierde keer terug!

Lees meer…

zondag 11 december

Leidschendam – Midwinterbeurs

11:00-16:00 uur,  Stadstuin Rusthout 

De vrijwilligers van Stadstuin Rusthout organiseren een Midwinterbeurs. Lekker vroeg in de winter om nog leuke cadeautjes aan te schaffen voor het kerstfeest!

Lees meer…

maandag 12 december

Leidschendam – Schaatsen!

10:00-22:00 uur Ice Paradise

Vandaag geen muziek, film of theather. We gaan proberen te schaatsen bij de drijvende ijsbaan Ice Paradise naast de Albert Heijn in Leidsenhage. Vanaf 10:00-22:00 kan er worden geschaatst.

Lees meer…

dinsdag 13 december

Cinema Plus+: The Hateful Eight

20:00 uur Theather Ludens 

De achtste film van Quinten Tarantino waarin de raciale sentimenten, eerzucht, achterdocht en wraak op elkaar botsen en leiden tot een uiterst bloederige climax.

Een film om de kinderen bij thuis te laten.

Lees meer…

woensdag 14 december

Rondleiding Kerst 

14:00 uur, Museum Swaensteyn

Op woensdagmiddagen zijn er om 14:00 uur gratis – op vertoon van een toegangskaartje of Museumkaart – rondleidingen in Museum Swaensteyn door verzamelaar Susan Witte. Zij vertelt u over de antieke kerstboomversiering.

Lees meer…

donderdag 15 december

Werk In Stock: Kunst Voor Een Zacht Prijsje

13:00-17:00 uur, Artibrak 

Vandaag nemen we een kijkje bij Artibrak waar Joep Fransen en Hans Gussekloo hun werk exposeren. Van kunst gemaakt van natuurlijke materialen tot  moderne schilderijen op de grens tussen figuratief en abstract. En dat voor zachte prijsjes.

Lees meer…

AgendaVandaag.nl 

Deze samenvatting van activiteiten is samengesteld door AgendaVandaag.nl De site voor wie iets leuks wil gaan doen! Contact voor organisatoren: [email protected]

Tip de redactie van AgendaVandaag

Heeft u een aankondiging van een evenement gezien? En u vindt dat het ook in het overzicht thuishoort? Mail de redactie van AgendaVandaag.nl: [email protected]