Het bestuur van SEV ontving het verdrietige bericht dat in de vroege ochtend van 28 februari ons Erelid Nico de Kleijn is overleden. Vanaf begin jaren zeventig was Nico lid van SEV. Net als zoveel vrijwilligers is Nico begonnen als leider van het team van zijn zoon. Later breidde dat vrijwilligerswerk zich behoorlijk uit. Gedurende vele jaren was Nico vijf dagen in de week in de weer voor SEV. Dit naast het werk dat hij ook nog eens van huis uit voor de vereniging deed.

In 1996 werd Nico Lid van Verdienste en in 2001 Erelid van SEV. In datzelfde jaar beloonde de KNVB zijn werkzaamheden voor de club met een zilveren speld. Jeugdvoorzitter, algemeen jeugdsecretaris, lid van het algemeen bestuur, het is maar een greep uit de vele functies die Nico voor zíjn SEV bekleed heeft. Daarnaast was hij gedurende heel veel jaar de spil waar het Hemelvaartstoernooi voor de jeugd om draaide. De laatste jaren droeg hij zorg voor allerhande materialen, zoals de kleding, de ballen enzovoorts. Daarnaast was hij gedurende vele jaren een voortreffelijk gastheer bij de wedstrijden van ons eerste elftal.

We wensen Nan en de kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Meer informatie over de uitvaart volgt zo spoedig mogelijk.

Bron: Bestuur van SEV Leidschendam

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!