Op zaterdag 17 december deelt de VVD Leidschendam-Voorburg in het Huygenskwartier oliebollen uit. De VVD wil graag weten wat er speelt in uw buurt. Onder het genot van een oliebol kan iedereen zijn of haar wens voor Leidschendam-Voorburg delen. Wat gebeurt er bij u in de buurt? Wat kan er beter en wat gaat er juist goed. Ook gaat de VVD met twee bakfietsen langs plaatsen die in 2016 in speciale politieke belangstelling stonden in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. ,,We nemen oliebollen mee om onderweg en ter plekke uit te delen. Zo blikken we terug op 2016, en krijgen we input voor de politieke agenda van 2017”, aldus het afdelingsbestuur van de VVD.

Vanaf 14.00 uur is minister van Wonen en Rijksdienst Stef Blok ook aanwezig op de markt. ,,Dus heeft u een vraag over de politiek, een zorg die u wilt delen of gewoon zin in een oliebol. U kunt op de hoek van de Herenstraat en Rozenboomlaan in Voorburg terecht voor een oliebol en een goed gesprek. Mark Rutte en de VVD hebben een plan voor Nederland, kom langs bij de VVD en ga in gesprek over het plan voor Nederland”, aldus de lokale Liberalen.

foto VD archief. De VVD heeft een sterke en grote aanhang in Leidschendam-Voorburg. Er worden dan ook regelmatig activiteiten gehouden, zoals een bezoek aan de Tweede Kamer. Ook zaterdag gaan de VVD’ers weer met elkaar op pad en zijn ze gastheer voor minister Stef Blok.