Bij zaterdagtweedeklasser SEV keerde Mike Lakwijk gisteren weer even terug op het oude nest tijdens de nieuwjaarswedstrijd en de bijbehorende brunch “Ik ben alweer zeven jaar geleden bij SEV vertrokken,” zei de voormalig eerste elftal speler. ,,Ik ging eerst ging wonen en werken in China. Tegenwoordig woon ik in Hanoi (Vietnam) en werk in het dagelijkse leven als gymleraar op internationale scholen. Het leven bevalt mij daar uitstekend. Het is een groot verschil met Nederland. Dan doel ik vooral op de mentaliteit. Komende donderdag ga ik weer terug, maar het was leuk om weer even bekende gezichten tegen te komen.”

Tekst en foto Nico Mos:  Mike Lakwijk (met kalend voorhoofd) in een blauw shirt achteraan de rij.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!