Het VVV Top-12 tafeltennistoernooi op 13 augustus belooft een prachtig evenement te worden, zeker nu smaakmaker Michel de Boer heeft toegezegd, deel te nemen.

VVV had zich al verzekerd van de deelname van enkele mooie spelers, zoals Arnoud Meijer, die aantrekkelijk verdedigend spel laat zien, maar onder andere ook van de Duitser Marlon Spieß (88e op de sterke Duitse ranglijst).  VVV: “Wij zijn erg blij met Michel’s toezegging. De Boer behoeft in de tafeltenniswereld geen enkele toelichting. Hij is negenvoudig landskampioen in de competitie, met 30 jaar eredivisie-ervaring. In 2010 won hij de NK single, is tweevoudig winnaar van de Masters en staat al 25 jaar in de top-5 van Nederland.”
De Boer mag met recht een ‘tafeltennisdier’ genoemd worden, want hij runt reeds jaren de bekende Haagse tafeltenniswinkel in de Ingenhouszstraat en de webshop ttsport.nl.  Tevens leidt hij nieuwe topspelers op met het initiatief Jong & Talentvol.

Belangstellenden kunnen op 13 augustus (vanaf 10:30 uur) bij VVV aan de Van Ruysdaellaan 95 te Leidschendam zelf aanschouwen op welk niveau het Nederlands tafeltennis staat en ook, hoe team 1 van VVV (eerste divisie) zich kan meten met dit niveau. Zie de facebookpagina van VVV voor nadere details.

Nadere info: [email protected]

foto PR/ Theo Bense. Michel de Boer stijlvol in actie.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!