In het kader van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 houdt de lokale politieke partij GBLV/Gemeentebelangen op zaterdag 23 december aanstaande een bijzonder Kerstactie. In 21 horecazaken krijgen de eerste 50 bezoekers van elke zaak een gratis kop koffie of thee en een GBLV-Kerstkaart aangeboden.

Hans Peter Klazenga, lijsttrekker GBLV/Gemeentebelangen: “We wilden eens een keer wat anders dan met flyers, kerstkransjes, warme chocomel of oliebollen voor de Kerstdagen de winkelstraten in. ‘Samen maken we Leidschendam-Voorburg!’ en om dat te benadrukken biedt GBLV u graag een kopje koffie of thee aan.”

Klazenga geeft aan dat er 21 horecazaken graag mee wilden doen aan deze actie: “Zowel in het Huygenskwartier Voorburg, de Julianabaan, Leidsenhage, Leidschendam-Centrum en ook in Stompwijk doen er zaken aan de actie mee. Als je alle 21 deelnemers bij elkaar ziet, dan ben ik ook gewoon trots op de mooie horecazaken en het ondernemerschap dat we in de gemeente hebben. En naast die 21 zijn dat er nog vele meer!”

De Kerstactie is alleen geldig op zaterdag in de 21 zaken die in een advertentie in Het Krantje van deze week staan genoemd. De eerste 50 bezoekers van deze zaken die een reguliere kop koffie of thee bestellen krijgen deze gratis, inclusief een GBLV-Kerstkaart aangeboden. Op = op!

 

Reageer op dit artikel