Vanochtend vroeg waren de NOS en RTV West met cameraploegen uitgelopen om HEMA-stagiaire Maikey Parami op te vangen die namens VVSB gisteravond FC Den Bosch uit de KNVB-beker schoot. Ook het Voorburgs Dagblad schoof bij aan bij de 21-jarige held die afkomstig is uit Leidschendam en voor zijn detailhandel studie stage loopt bij de HEMA in Leidschendam in winkelcentrum Leidsenhage. ,,Wat een invasie,” reageerde manager Edwin van Dalfsen. ,,De media-belangstelling is enorm. Het is mooi om zoiets te ervaren. Dit heeft een behoorlijk impact.”

Samen met diverse journalisten liep Maikey Parami door het pand in Leidsenhage en liet zich uitgebreid door zijn collega’s feliciteren. Op het moment dat hij achter de klantenservice plaatsnam, zoemden de camera’s in. ,,De grote HEMA-baas had gebeld dat ik het vandaag wel rustig aan kon doen,” reageerde Parami op alle commotie. ,,Maar ik vind het veel te leuk om gewoon mijn stage te volbrengen en zodoende hier te zijn. Ondanks dat ik maar twee uurtjes heb geslapen.”

,,We zijn bijzonder trots op hem. Dit is een geweldige prestatie,” zeiden HEMA- collega’s van de VVSB-speler.

foto: De media waren er vanochtend bij de HEMA in Leidsenhage vroeg bij om alles van de bekende stagiaire vast te leggen.

 

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!