Op 1 december 2016 is Marcel Deijl benoemd tot directeur–bestuurder van Welzijnsorganisatie Woej. Hij volgt Annet Verbeek op die de afgelopen maanden de functie tijdelijk heeft vervuld. Met deze benoeming van de nieuwe directeur–bestuurder door de Raad van Toezicht is de overgang naar het nieuwe bestuursmodel van Woej afgerond.

Marcel Deijl is een ervaren bestuurder in de welzijnssector. Zo was hij onder andere directeur-bestuurder van organisaties in Gouda en Amsterdam, maar heeft hij ook als directeur-zorg binnen de langdurige psychiatrie zijn sporen verdiend. Gezien zijn ervaring is de Raad van Toezicht vol vertrouwen over een goede toekomst van Woej.

In Leidschendam-Voorburg biedt Woej uiteenlopende welzijnsdiensten, zoals mantelzorgondersteuning, het Vrijwilligerspunt en diverse wijkactiviteiten. Maar ook acties zoals, “Prinsenwijk schoon” & “Ieder kind verdient een Sint”.
Dat doet Woej met een breed pakket aan professionele diensten en ruim 700 actieve vrijwilligers. Dit in samenwerking met een breed scala aan vrijwilligersorganisaties en professionele partners in zorg en welzijn.

De Woej krijgt jaarlijks miljoenen subsidie van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

foto LinkedIn. Marcel Deijl