Mannen Cartouche in slotfase alsnog gelijk

24 September 2018, 07:42 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De mannen van Cartouche speelden op een natte zondagmiddag tegen het Hockey Ignatius College, oftewel HIC, waar zij het traditiegetrouw lastig hebben. De eerst helft was voor Cartouche. De Voorburgers acteerdem gecontroleerd en met een hoog tempo en creëerden zo een aantal goede kansen. Na 20 minuten spelen opende Cartouche de score.

Na de rust was Cartouche de controle echter kwijt. HIC zette druk, waardoor de Voorburgers moeite hadden daar onderuit te hockeyen. In een tijdsbestek van 10 minuten gaven zij de wedstrijd uit handen en wist HIC de achterstand om te buigen in een 2-1 voorsprong. Cartouche liet zich niet uit het veld slaan en versierden 10 minuten voor tijd een strafcorner, waardoor de stand weer in evenwicht kwam. Zowel HIC als Cartouche kreeg in de slotfase kansen op de 3-2. De keeper groeide uiteindelijk uit tot man van de wedstrijd door in de slotminuut een strafbal te stoppen. Na 70 minuten was de score daardoor in evenwicht: 2-2