Gooide de Voorburger zijn vriendin met de kerst nu wel of niet uit het raam? Het heeft er alle schijn van dat de politie te voorbarig is geweest met zijn berichtgeving omtrent dit merkwaardige incident in Voorburg. Zo schrijft de advocaat van de verdachte op Facebook.

,,Beste politie Leidschendam-Voorburg, komt er nog een rectificatie op bovengenoemd bericht? Zoals jullie namelijk wel weten (en ook hadden kunnen weten ten tijde van het opstellen van dit bericht) is er geen sprake van het uit het raam gooien van zijn vriendin. Hij wordt daar ook niet van verdacht en zijn vriendin heeft dit ook niet verklaard. Jullie bericht is namelijk opgepikt door de landelijke media en er wordt nu ten onrechte gesuggereerd dat hij haar uit het raam heeft gegooid, terwijl dit niet heeft plaatsgevonden. Dan lijkt het mij ook wel zo netjes om dit te herstellen. Peter Spaargaren, VIER advocaten, advocaat van bovengenoemde man.

De politie kwam zodoende vanochtend met de volgende verklaring. ,,Een 39-jarige man wordt wel vervolgd voor mishandeling. Ondanks dat de vrouw via 112 meldde dat ze uit het raam van een woning was gegooid, bleek dit niet uit haar latere verklaring aan collega’s en ook niet uit ons onderzoek”.

Stockfoto.