IJssalon Lucianco op het Stadhuisplein in Zoetermeer staat komend weekeinde in het teken van Halloween. Tevens is er sprake van een finaleweek omdat zondag het seizoen wordt afgesloten. De ijssalon gaat dan een aantal maanden dicht, waarna eind maart het nieuwe seizoen begint.

,,We gaan er deze week en komend weekeinde een mooie seizoenafsluiting van maken’’, aldus Samantha (28) en Stephan (32) Spitsbaard, (foto), die samen met René Bogaart de mede-eigenaren zijn van Luciano en het tegenover gelegen restaurant Pavarotti. Ze hebben, ondanks soms regenachtige maanden als september, een prima ijsseizoen achter de rug. ,,We waren voor het eerste seizoen als mede-eigenaar bij Luciano betrokken’’, vertelt Stephan. ,,Dit was een bijzonder leerzame en aangename ervaring. Sterker nog, ik heb samen met René Bogaart zelfs een speciale cursus ‘IJsbereiding’ gedaan. Dat was bijzonder boeiend’’.

Niveau

Luciano, dat twee keer de beste ijssalon van Nederland werd, heeft de kwaliteit vast kunnen houden. ,,We zijn nog steeds één van de beste’’, aldus Samantha. ,,Dit komt vooral door de bereiding van het ijs dat echt van een hoog niveau is. Het is mooi om zoiets te ervaren. Mede door de diverse soorten ijs en alle mogelijkheden om een ijsje samen te stellen, komen er veel klanten naar ons toe. Het veelzijdige assortiment en de hoge kwaliteit worden door hen bijzonder gewaardeerd’’.

Foto VD. Stephan en Samantha Spitsbaard bij Luciano.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!