Op 21 maart zijn er weer verkiezingen in Leidschendam-Voorburg. Uiteraard doet de lokale VVD mee. Wat wil de lokale VVD doen voor ondernemers in Leidschendam-Voorburg? Wat gaat de VVD doen om de bereikbaarheid en ons woongenot te verbeteren? En hoe zorgen we ervoor dat er zinnig en zuinig met ons belastinggeld wordt omgegaan?

Het antwoord op die vragen wordt gegeven tijdens de Nieuwjaarsborrel van de VVD Leidschendam-Voorburg op zondag 14 januari. Dat is het moment waarop de lokale VVD haar verkiezingsprogramma presenteert voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Van 16.00 uur – 18.00 uur wordt er in restaurant Gina in Leidschendam met elkaar geproost op het nieuwe jaar en vooruit gekeken naar al het moois dat 2018 ons gaat brengen.

Lijsttrekker van de lokale VVD Astrid van Eekelen: ‘Ik ben erg trots op het programma dat er nu ligt. Het is tot stand gekomen met de hulp en input van heel veel inwoners en ondernemers uit Leidschendam-Voorburg. Ik kijk er naar uit om ons hele programma aan iedereen te presenteren”.

,,Het is een heel praktisch en daadkrachtig programma, met herkenbare VVD thema’s als veiligheid, bereikbaarheid, uitstekend onderwijs, ruimte voor ondernemers en lage belastingen. Dat is alles wat ik er nu over kan zeggen. Iedereen die meer wil weten is van harte uitgenodigd bij de Nieuwjaarsborrel.’

VVD Leidschendam-Voorburg is te volgen via facebook:www.facebook.nl/vvdleidschendamvoorburg en twitter: @VVDLdamVburg