Net als in voorgaande jaren organiseert ‘Tuinzaken’ de ‘Beste Kerstshow van Nederland’ in samenwerking met Tuinbranche Nederland. afbeelding-vb-3 Het bekende tuincentrum aan de Veursestraatweg in Leidschendam, Life & Garden, van Lizette de Groot is één van de kanshebbers op deze prestigieuze titel.

Stem daarom met z’n allen op Life & Garden Leidschendam. Men kan een stem uitbrengen tot en met zondag 4 december en maakt daarmee kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 50,–.

,,We hopen uiteraard dat veel mensen een stem op Life & Garden willen uitbrengen’’, reageert Lizette de Groot (foto) vanochtend in het fraaie tuincentrum. ,,Er is door onze medewerkers hard en creatief gewerkt om alles voor elkaar te krijgen in vijf sfeervolle kersthuiskamers. Het is dan ook een prachtig geheel geworden’’.

Dit laatste is inderdaad waar, het is dan ook zeker de moeite om bij Life & Garden aan de Veursestraatweg 292 D in Leidschendam een kijkje te gaan nemen. Zij hebben in ieder geval de mooiste kerstshow uit de regio staan.

Bekijk hier de foto’s van Life & Garden.

http://www.bestekerstshow.nl/kerstshow/l-g-leidschendam

Breng een stem uit via deze link:

https://bit.ly/kerstshowLG