Van der Kooy Vastgoed is lid geworden van de Vriendenclub van de stichting ‘Vrienden van het Langeland ziekenhuis’.Wim van der Kooij junior en senior tekenden gisteren in het LangeLand ziekenhuis hiervoor een contract met de Vriendenclub, waarvan ook Hilbrand Nawijn gisteren in zijn hoedanigheid als voorzitter aanwezig was.

Wim van der Kooij junior plaatst een historische handtekening.

Ook Wim van der Kooij senior zet zijn handtekening.

,,Een bijzonder moment”, reageerde Nawijn. ,,Van der Kooy Vastgoed heeft een ware primeur, want zij zijn de eerste die zich op deze wijze aansluiten bij de Vriendenclub van onze stichting. We zijn hen hier uiteraard bijzonder dankbaar voor”.

,,We doen op deze wijze graag iets terug voor de lokale gemeenschap in Zoetermeer”, aldus Wim van der Kooij senior. ,,Het LangeLand ziekenhuis heeft tenslotte een belangrijke sociale functie”.

Van der Kooy Vastgoed onderneemt in vastgoed. ,,We investeren in en ontwikkelen commercieel vastgoed en woningen”, legt Wim van der Kooij junior uit. ,, Alleen op de juiste locatie en samen met eindgebruikers, want ontwikkelen is vooruitzien.We denken mee met onze klanten en spelen flexibel in op de markt van nu. Bij het ontwikkelen van commercieel vastgoed en woningen hanteren we dezelfde principes: Betrouwbaarheid, kwaliteit, afspraak is afspraak”.

Meer informatie is te vinden via  www.vdk.nl

Naast het vastgoedbedrijf is de familie Van der Kooij eigenaar van het karten attractiecentrum Zoetermeer dat inmiddels een bovenregionale functie heeft. Hiervan is alles te vinden via deze link

Openingsfoto: Hilbrand Nawijn (zittend, midden) en Bart Bakker (staand, midden) flankeren namens het bestuur van de stichting Vrienden van het LangeLand Wim van der Kooij junior en senior.

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!