Restaurant Bernard aan de Oude Haven in Voorburg houdt in samenwerking met het Voorburgs Dagblad de komende dagen een bijzondere actie waarbij drie dure anderhalve liter flessen Moet & Chandon champagne beschikbaar worden gesteld. Like hiervoor de facebookpagina van het Voorburgs Dagblad en vul bij reactie je antwoord in op een vraag. Ditmaal gaat het om de vraag: Hoeveel auto’s reden er tijdens Lichtjesavond (zaterdag 24 december 2016) tussen 16.00 uur en 22.00 uur (tijdbestek van zes uur) over de Kerkbrug bij de Oude Haven?

Onze eerste vraag van gisteren: ‘Hoeveel stoelen staan er op het terras van Bernard aan het water?’ staat inmiddels op de facebookpagina van het Voorburgs Dagblad. Je kunt daar vandaag nog aan meedoen, zie het bericht en ga naar onze facebookpagina en scroll even naar beneden. Dan kom je de prijsvraag tegen.

Succes…(!) en wellicht drink jij een goed glas champagne op oudejaarsavond. Per vraag wordt een fles dure champagne cadeau gedaan.

foto VD. Rene Beuker, campagnebedenker van het Voorburgs Dagblad, met een enorme fles Moet & Chandon gisteravond op de Kerkbrug bij de Oude Haven.