Op zaterdag 25 november vindt er bij Het Goed in Leidschendam een sfeervolle kerstmarkt plaats. Van 9.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom. De kerstmarkt is bij Het Goed de traditionele start van de feestmaand december en de gehele winkel aan de Star 9 is omgetoverd in kerstsfeer. Naast allerlei kramen met bijzondere en unieke kerstspullen en kerstdecoraties voor verrassend kleine prijsjes is er ruimte voor veel inspiratie. En natuurlijk mogen een hapje en een drankje niet ontbreken.

Bijzondere kerstspullen

Elk jaar is het weer afwachten welke bijzondere en unieke spullen we bij Het Goed hebben kunnen verzamelen. Het is altijd opnieuw een verrassing en het aanbod is uniek. Wat opvalt is de verrassend kleine prijsjes voor de kerstitems die op 25 november in de winkel liggen. Niet voor niets staan bezoekers al voor opening voor de deur te wachten, op zoek naar dat ene unieke stuk!

Feestmaand

Tijdens de feestmaand december versieren we niet alleen ons huis, maar verrassen we ook graag geliefden met cadeautjes en trekken we onze mooiste kleding aan. Ook daarvoor kun je terecht bij Het Goed. Het Goed biedt leuke spullen zoals woonaccessoires, serviezen, meubels, kleding voor de hele familie, speelgoed en boeken. Het aanbod is breed en wisselt dagelijks. Het Goed heeft dus alles in huis voor een onvergetelijk feest.

Op zaterdag 25 november zijn we om 9.00 uur uur open. Normaal zijn we open op maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 17.30. uur en zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur.

 Over Het Goed

Het Goed, dat een partnership heeft met Voorburgs Dagblad,  zet zich samen met de gemeente en partners in voor hergebruik van goederen en voor passende werkgelegenheid. Bij Het Goed kunnen mensen op een laagdrempelige manier werkervaring op doen. Hierdoor hebben zij daarna een grotere kans om een baan te vinden bij een regulier bedrijf.  In totaal werken ongeveer 32 medewerkers bij Het Goed Leidschendam. Door de eigentijdse uitstraling, het ruime aanbod en de goede service mogen we jaarlijks rekenen op duizenden bezoekers de winkel. Het Goed is PSO gecertificeerd en behoort daardoor in Nederland tot de koplopers op het gebied van sociaal ondernemen.

stockfoto.

Reageer op dit artikel