Restaurant Meatpoint wordt steeds meer een ‘meeting point’ voor ondernemers en voetbalkenners. Dat bleek gisteravond toen John Bolman, Hans Lammertink en Loek van Driel daar aanwezig waren. ,,Mooie tent”, reageert Bolman. ,,Ik stond verderop bij ‘Lof der Zotheid’, maar daar waren de deuren dicht. Toen kwamen we uiteindelijk hier terecht. Ik ga regelmatig met mijn dierbare vrienden Loek van Driel en Hans Lammertink op stap. Naast de thuiswedstrijden van ADO Den Haag, golfen we met elkaar eenmaal in de week”.

ADO is voor de kenners altijd een populair onderwerp. ,,Alfons Groenendijk vond de nederlaag bij PEC Zwolle de slechtste wedstrijd van het seizoen”, zegt Hans Lammertink, de directeur/ eigenaar van het gelijknamige bekende bouwbedrijf. ,,Feyenoord gaan we daarom pakken. ADO heeft nog iets goed te maken. Ik heb er best een postitief gevoel over”.

,,ADO gaat er wellicht van profiteren dat Feyenoord deze week nog voor de Champions League speelde”, vult Loek van Driel aan, in het verleden ook scout voor FC Utrecht. ,,Zoiets gaat toch altijd even in de benen zitten. We zijn uiteraard reuze benieuwd hoe ADO het zondag gaat doen. De wedstrijd leeft enorm”.

,,ADO is een geweldige club die we altijd blijven steunen”, besluit John Bolman. ,,Het mooiste vond ik nog onze businesstrip van jaren geleden naar Barcelona. Er was daar een journalist bij die door een verkeerd pilletje drie dagen lang met rode ogen liep. Humor staat bij ons altijd voorop. Je moet altijd blijven lachen in het leven”.

foto VD. Loek van Driel, Hans Lammertink en John Bolman gisteravond in restaurant Meatpoint.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!