Tijdens de traditionele familiebijeenkomst van gisteravond werd door Kees en Riet Brus (85) uitvoerig stilgestaan bij hun 61-jarige bruiloft. Dit was dan ook een enorme mijlpaal die door nog weinig mensen in de regio gaat worden gehaald. Ted van der Valk verraste het echtpaar uit Pijnacker-Nootdorp in zijn hotel/ restaurant Van der Valk Den Haag-Nootdorp met een extra aangekleed dessert. Uiteraard ontbraken ook de sterretjes niet. Op de openingsfoto is te zien dat Kees Brus er zichtbaar plezier in had. Zijn vrouw Riet lachte hard mee.

Het was sowieso een bijzondere avond voor de familie Brus, waarvan ook onze culinaire journaliste Monique Brus uit Voorburg overigens deel van uitmaakt. Onze redactie maakte een aantal sfeerrijke foto’s op het moment dat Kees en Riet Brus werden gefeliciteerd door een aantal zonen en dochters en hun aanhang en kinderen. Kees Brus geniet in Leidschendam-Voorburg met zijn zoon Kees en schoondochter Danielle overigens enige lokale bekendheid, omdat hij met het familiebedrijf groothandel ltrade diverse restaurants van hun spullen voorziet.

Een impressie van het moment dat een aantal familieleden Kees en Riet Brus kwam feliciteren met hun 61-jarige huwelijk.

Kees en Danielle Brus met hun zonen. Zij bouwden een goed lopende horecagroothandel op onder de naam Italtrade.

De Voorburgse kunstschilder Ferry Breugem met zijn vrouw Els Brus. Hij viel in het verleden in de prijzen met de schildersgroep Nieuwe Negatieven. https://voorburgsdagblad.nl/ferry-breugem-valt-in-de-prijzen-met-schildersgroep-nieuwe-negatieven/

Oudste zoon Henk Brus, een internationale autoriteit op het gebied van tonijn, met vrouw Conchita en hun kinderen. ,,Ik heb zulke lieve kinderen, schoondochters en kleindochters”, sprak Kees Brus dan ook.

Monique Brus met de Voorburgse journalist Bart Bakker en haar ouders. ,,Respect voor en trots op mijn ouders”, aldus Monique, die voor ons de rubriek ‘Uitgaan in Leidschendam-Voorburg’ verzorgt.

 

Zijn toespraak was dankbaar en voor de aanwezige familieleden best emotioneel.

 

 

 

Reageer op dit artikel