Voorburger Kai Gunzel (19) heeft met zijn hobby muziek produceren en met het draaien van muzieknummers een opmerkelijke stap gezet. Hij is met zijn nummer ‘Python’ in de prestigieuze top 100 van de mondiale ‘Spinnin Records’ in de The Talent Pool verrassend opgeklommen naar een 65ste plaats. Dit is de grootste platenmaatschappij in de electronische muziekwereld.

,,De DJ’s van dit moment zijn de muziekproducenten van de 21ste eeuw”, zegt Kai Gunzel. ,,Ik ben een album aan het maken dat heet ‘Snakers’. Dit betekent dat ieder muzieknummer iets met slangen heeft te maken. Het is geweldig mooi om te doen. Het motiveert me enorm dat ik zo hoog in deze top 100 sta. Mike Willams staat met een nummer op de 64ste plaats net boven mij. Hij heeft op Instragram 138.000 volgers. De nummer 1 is zangeres Dua Lip, die 5, 6 miljoen volgers heeft. Bizarre aantallen, die aangeven dat muziek van deze tijd via de digitale snelweg wordt beluisterd”.

Op Instagram heeft Kai Gunzel met zijn account ‘therealkaigunzel’ inmiddels 10.300 volgers. ,,Het is mooi om dit te mee te maken”,lacht de Voorburger. ,,Wie weet gaan bedrijven mij ook nog wel eens sponsoren. Ik merk een grote belangstelling voor mijn muziek”.

foto VD. Kai Gunzel bezig met het produceren van zijn muziek.

Kai verzorgt overigens graag optredens tijdens feestjes en andere bijeenkomsten van bijvoorbeeld horecazaken en of verenigingen. Via het mailadres [email protected] kan men hem hiervoor uitnodigen. 

 

Reageer op dit artikel