Kai Gunzel (19) heeft besloten om vanuit Moraira aan de Costa Blanca te emigreren naar Leidschendam-Voorburg. Zijn vertrek is tekenend voor de situatie van jongeren die in het gebied tussen Alicante en Valencia nagenoeg geen werk kunnen vinden. ,,Ik ben Spanje dan ook helemaal zat”, vertelt Kai Gunzel. ,,Ik ben daarom gefocust op een loopbaan in Nederland. De eerste tekenen hiervoor zijn heel positief, want ik ben onlangs aangenomen bij Prins Horeca voor een baan in een restaurant. Ik heb vanaf mijn veertiende veel ervaring in de horeca opgedaan en spreek verschillende talen. Het is geweldig dat Prins Horeca mij een kans geeft om hier een toekomst op te bouwen”.

,,Mijn probleem van dit moment is echter dat ik woonruimte moet hebben in Leidschendam-Voorburg of in de buurt daarvan”, vervolgt Kai Gunzel. ,,Ik ben echter enorm geschrokken van de huurprijzen. Ik hoop daarom dat iemand mij aan een betaalbare woning kan helpen van zo’n 500 euro per maand”.

Onze redactie biedt Kai met deze oproep graag de helpende hand. Wie heeft er een woning voor hem?  

U kunt hiervoor mailen naar [email protected] en brengen u dan graag meteen in contact met hem. Een kamer of twee kamers mag overigens ook, want Kai kan volgende maand beginnen met zijn baan. 

Foto Facebook: Kai (rechts) wil een toekomst in Nederland opbouwen.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!