Een gelijkspel tegen de jongens D3 van Alecto uit Leiderdorp was voldoende om kampioen te worden van de najaarscompetitie. Toch was de spanning te snijden omdat in de herfstcompetitie het kampioenschap werd weggegeven in de laatste minuten. De coaches Ron de Wit en Ewoud Halewijn hebben de jongens toegesproken om te blijven strijden tot de laatste minuut.

De jongens van Alecto begonnen heel sterk en na 15 minuten was er een doelpunt tegen Cartouche D6, maar dit doelpunt werd afgekeurd. Daarna kwamen de jongens van Cartouche sterk terug. Dankzij training van Vasco van Gent, Frederik de Wit en Julius van der Leeuw werd het veld volledig benut. Er kwam ruimte en zo kwam Cartouche op voorsprong. Uiteindelijk is de wedstrijd overtuigend afgesloten met een 5-2 voor Jongens D6 van Cartouche en werden ze eerste in de poule.

De Cartouche Dome is weer opgebouwd door vrijwilligers en vanaf 9 december start de zaalcompetitie. Het team van Alecto zullen ze ook hier weer tegenkomen.

Foto PR. Het kampioensteam van Cartouche.

Voorburgs Dagblad stelt graag ruimte beschikbaar voor de kampioenen binnen uw vereniging. Dit kan het hele jaar door. Graag altijd een foto meesturen. Wie weet wordt dit team wel genomineerd voor de sportverkiezing van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!