Voorburgs Dagblad heeft gisteren Joke Campo, hoofdcoördinator van Hospice Het Vliethuys, uitgeroepen tot ‘Columnist van het Jaar’. Zij kreeg deze eer toebedeeld, omdat ze in haar column er in is geslaagd om op een mooie wijze zaken uit het Hospice te belichten, zoals bijvoorbeeld een ‘rode loper tot de hemel’.

(Foto Ap de Heus)

Joke Campo kreeg van Emiel Zuidgeest, mede-eigenaar van Leon Zuidgeestkappers, een cheque van honderd euro aangeboden. ,,We zien je dan ook graag bij onze vestiging aan de Damlaan’’, aldus Emiel Zuidgeest. ,,Ik zal me dan persoonlijk om je haar bekommeren’’.

,,Een hele eer om deze prijs te winnen’’, reageert Joke Campo, die op de foto van Ap de Heus blij verrast is. ,,We hebben een warme band met Voorburgs Dagblad en zijn blij dat we onze berichten op dit online podium kwijt kunnen. Tevens is het mooi om columnist te kunnen zijn. Op deze wijze kan ik ook mijn gevoelens over ons werk belichten’’.

Openingsfoto Adrey Calje: Emiel Zuidgeest nodigt Joke Campo uit om bij Leon Zuidgeestkappers aan de Damlaan langs te komen.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!