De onlangs overleden Jan Nap is gisteren met een groot eerbetoon naar zijn laatste rustplaats gebracht. afbeelding-vb-3Hij lag de dagen daarvoor in de bestuurskamer van RKAVV opgebaard. Ook tijdens de uitvaart bleek dat Jan Nap een clubman in hart en nieren was. Velen zullen hem aan de Kastelenring missenafbeelding-vb-3.

 

 

 

 

 

Zo schreef John van Rijswijk op facebook: Jan Nap, 35 jaar geleden vroeg jij aan mij of ik leider wilde worden van het eerste elftal van RKAVV. Ik heb toen volmondig ‘ja’ gezegd. In die 35 jaar heb ik veel up en downs meegemaakt. Maar weet het was een gezellige tijd. Jan, ik wil jou voorbeeld volgen, jij was het gezicht van RKAVV. Het nummer bij jouw afscheid was niet tevergeefs: ‘you never walk alone’. Jan, jij was een voorbeeld voor de hele RKAVV-familie, wij van RKAVV zeggen nu: ‘vaarwel en rust zacht’. Bedankt voor alles”.

foto FB RKAVV. Jan Nap is weg naar zijn laatste rustplaats.