Hoe zien de appartementen, ontmoetingsplekken en huiskamers van verschillende woonzorgcentra eruit? De komende maanden geven medewerkers rondleidingen van 17.30 tot 20.00 uur in de WZH-woonzorgcentra in Leidschendam-Voorburg.

De eerstvolgende inloopavond bij WZH Schoorwijck en WZH Het Anker is op dinsdag 10 januari. WZH Prinsenhof kunt u bezoeken tijdens de inloopavond op woensdag 11 januari. Kijk voor het volledige overzicht met alle inloopochtenden- en avonden van WZH op www.wzh.nl/inloopavonden. Onze medewerkers staan de bezoekers graag te woord en geven een rondleiding door het woonzorgcentrum.

Garantwoningen

Voor informatie en bezichtigingen rondom zelfstandig wonen in onze Garantwoningen, met ondersteuning van onze thuiszorg medewerkers, kunt u het beste contact opnemen met de WZH klantenservice: 070-7561600.

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.