Met volle overtuiging en passie voor theater streeft de Stichting Het Veur Theater, samen met de hulp van een groep vrijwilligers naar het behoud van Het Veur Theater in het Damcentrum.

De ongesubsidieerde doorstart van het voormalige Theater Camuz naar Het Veur Theater was een financieel risicovolle onderneming die goed besturen vergt. Nu, na drie seizoenen, kan worden gezegd dat de resultaten bemoedigend zijn. Het theater draait nagenoeg break-even, maar de financiële basis is kwetsbaar.

Wij zitten inmiddels midden in het theaterseizoen 2016-2017 en druk bezig met de promotie ervan. Het Veur Theater is ongesubsidïeerd en dat betekent dat er zorgvuldig moet worden gelet op inkomsten en uitgaven.

Wij zijn daarom op zoek naar SPONSORS die ons willen helpen om Het Veur Theater nóg beter op de kaart te zetten. Wij leggen u graag voor op welke wijze sponsoring mogelijk is én wat wij u hiervoor als “tegenprestatie” kunnen bieden. Enkele voorbeelden zijn:
• een advertentie op het “narrowcasting” tv-scherm in het Theatercafé of het grote projectiescherm voorafgaand aan een film,
• korting op voorstellingen en naamsvermelding op de website of
• uw naam/logo onderaan onze wekelijkse adverentieladder in Het Krantje.
Voor u betekent sponsoring dus bekendheid, reclame, een goede pers, een goed gevoel en ook nog eens een aftrekpost voor de fiscus.

Indien u enthousiast bent over het idee om Het Veur Theater te sponsoren, komen wij graag met u in contact om met elkaar te bekijken welke aantrekkelijke mogelijkheden er zijn. Alle sponsorgelden worden gebruikt voor de bedrijfsvoering van Het Veur Theater en verdampen niet in de post personeelskosten, immers: van theaterdirecteur tot kassamedewerker, iedereen werkt vrijwillig voor de Stichting Het Veur Theater.

U kunt ons bereiken via [email protected] en op onderstaand telefoonnummer.

Vrijblijvend een donatie doen? Dit kan via deze link:
http://www.hetveurtheater.nl/doneren/

Alfred van Kesteren (penningmeester) 06-50678956 staat open voor reacties.

foto archief VD. Oscar van Schijndel (midden) steekt samen met vrijwilligers veel tijd en energie in het Veur Theater.