Naar aanleiding van uw bericht over de rotzooi op het Damplein kan ik u aanvullend melden dat ik dit al vele malen bij Avalex heb aangegeven. Ook heb ik meerdere meldingen gedaan bij de gemeente. Tot op heden is er nog nooit een terugkoppeling ontvangen of heb ik überhaupt actie ondernomen zien worden. Echt schandalig gewoon! Ik zal apart nog wat foto’s toe zenden. Het is echt een structureel probleem!

Volgens mij heeft uw site meer effect op deze problematiek dat de gangbare weg van melden bij de betreffende verantwoordelijken. Handhaven hebben ze nog nooit van gehoord (voor verkeerd parkeren uiteraard wel). Dit puur ter ondersteuning van uw artikel.

Met vriendelijke groet,

Leon de la Croix, Leidschendam

 

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!