Dit jaar zal op een feestelijke manier worden afgesloten voor Hans Lammertink, directeur van de Lammertink Groep aan de Westvliet. Hij kreeg, na geruime tijd onder één dak te hebben samengewoond, in zakelijk opzicht een huwelijksaanbod dat hij heeft geaccepteerd.

Dit betekent dat zijn bedrijf voortaan verder zal gaan als ‘L-Groep Totaalonderhoud’, bestaande uit L-Groep Bouwbedrijf en L-Groep Installatietechniek. Van den Akker Aannemersbedrijf en Lammertink Bouwbedrijf gaan samen verder als L-Groep Bouwbedrijf; Elderhorst Nico Vos, Van Leeuwen Installatietechniek en Lucas Installatietechniek als L-Groep Installatietechniek.

,,Zelf blijf ik uiteraard ook bij de L-Groep betrokken’’, reageert Hans Lammertink. ,,Mijn kracht ligt vooral in de contacten met de klanten en het relatiebeheer. Ik ben heel blij met deze situatie. Sterker nog, dit is een geheel nieuwe uitdaging waarbij ik de nodige vlinders in mijn buik voel’’.

Behoefte

Het huwelijk is uiteraard symbolisch bedoeld, de werkelijkheid is dat de L-Groep inspeelt op een grote behoefte door met elkaar de krachten te bundelen. In het fraaie bedrijfspand aan de Schietlood 2 in Den Haag, langs de Westvlietweg bij Leidschendam-Voorburg, ontstaat dan een groot bedrijf met alle expertise en ervaring in huis voor zowel grote als  kleinere projecten waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat.

Band

,,Samenwerken is echt onze grote kracht’’, legt Hans Lammertink uit. ,,Dit geldt voor de band die we met onze opdrachtgevers hebben. Zo werken we nauw samen met bijvoorbeeld overheidsinstellingen, bedrijven, sportverenigingen, sportcentra, Verenigingen van Eigenaren, makelaars, scholen, zorginstellingen, casino’s, winkels, woningbouwverenigingen, gemeenten en particulieren. Kortom, allemaal teveel om op te noemen. Maar ik ben er ook bijzonder trots op dat m’n levenswerk nog sterker een nieuwe fase ingaat’’.

Stap

Hans Lammertink wandelt dan door de werkplaats. Hij kijkt tevreden om zich heen. ,,De jaren vliegen voorbij’’, zegt hij. ,,Het is daarom mooi dat ik deze stap kan doen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de L-Groep de komende jaren veel opdrachtgevers tevreden gaat stellen.  Iedereen die meer wil weten over de L-Groep kan uiteraard contact met ons opnemen. We geven op de zaak graag een presentatie of zorgen voor een rondleiding langs een aantal projecten.’’.

L-Groep, Schietlood 2, 2495 AN Den Haag. Tel: 085 – 273 99 00

Foto VD.   Hans Lammertink (rechts) is bijzonder verheugd een partnerschap te zijn aangegaan met Nancy Kappetein voor de bouwafdeling en Ruud Sauer (links) voor de installatietechniek.

 

Reageer op dit artikel