Tijdens de officiële openingshandeling van het nieuwbouwproject aan de Rijnlandstraat in het Damcentrum waren Hugo en Jacqueline Brandhorst een geïnteresseerd toeschouwer. Het 37-jarige echtpaar, de trotse ouders zijn van Max (6) en Milou (3), behoren tot de kopers van één van de achttien herenhuizen van Schouten Bouw & Ontwikkeling die het bijzondere project in het Damcentrum in samenwerking met BPD tot stand bracht.

,,We zijn dolblij met onze nieuwe woning’’, zei Hugo Brandhorst, die nu samen met zijn gezin in Voorburg woont. ,,Het is voor ons weer een volgende stap. We wonen overigens graag in de gemeente Leidschendam-Voorburg waar het voor ons als gezin bijzonder prettig is. Net als dit project liggen veel dingen centraal gelegen en je hebt er voor het woonplezier genoeg faciliteiten. We verheugen ons er op om volgend jaar in de Rijnlandstraat te gaan wonen. Daarbij is het een plezierige bijkomstigheid dat onze nieuwe woning dichtbij de winkels in het Damcentrum ligt. Dit is makkelijk én gezellig’’

Foto Voorburgs Dagblad:  © 2016 adreycalje.nl  ,,We hebben er zin in”, aldus Hugo en Jacqueline Brandhorst over hun nieuwbouwwoning in de Rijnlandstraat.