Restaurant The Village Lounge, gevestigd aan het Stationsplein in Voorburg, heeft een bijzondere ‘1 op 1- actie’ voor oktober, november en december.

The Village Lounge is voor het diner en de lunch zeer de moeite waard. Ook komen er steeds meer mensen langs om er even een kop koffie te drinken of een borrel te nuttigen. ,,Dit komt mede door de komst van onze nieuwe buurman Only for Men, dat veel bekijks heeft. We zijn uiteraard blij met deze buren’’, aldus het MT-team van The Village Lounge waar de afgelopen zomer het interieur is veranderd. Het restaurant  is zodoende sfeervoller en gezelliger dan voorheen. Tevens is het personeel bijzonder vriendelijk en nodigt het terras uit als de herfstzon zich laat zien. Zoals voor alle zaken in het Huygenskwartier geldt, is het gratis parkeren onder het viaduct een groot voordeel.

Trekpleister

Na de heropening heeft het Huygenskwartier er op het Stationsplein dan ook weer een trekpleister bij. Het bestuur van het plaatselijke ondernemersfonds mag trots zijn op de eigenaar van restaurant The Village Lounge. Hij nam een ondernemersrisico dat goed is uitgepakt. Het resultaat mag er dan ook zijn, want de zaak heeft een geheel ander aanzien gekregen. Mensen die nu binnenkomen, weten echt niet wat ze in positieve zin ervaren.

Gratis

De medewerkers, eigenaar en chefkok van The Village Lounge nodigen iedereen daarom graag uit om langs te komen en de veelzijdige menukaart eens uit te proberen. Het tweede hoofdgerecht is in oktober, november en december gratis mits men van te voren telefonisch even reserveert. (Maximaal zes personen per reservering). Dit kan via het telefoonnummer 070 – 737 1068

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!