Voorzitter Paul Spaargaren verwelkomde afgelopen zaterdag Klaas Tigelaar, burgemeester van de gemeente Leidschendam-Voorburg en David Verschoor, directeur marketing van de Hartstichting. Paul Spaargaren noemde het niet meer dan logisch om na het implementeren van een duidelijk alcoholbeleid en het neerzetten van de gezonde sportkantine, het sportterrein ook rookvrij te maken. Hiermee behoort de club tot de voorlopers in het uitvoeren van het beleid van de KNHB waar niet roken de nieuwe norm is.

David Verschoor gaf aan blij te zijn met initiatief en de voortrekkersrol die de club neemt in de weg naar een rookvrije generatie. Hij onderstreepte nog eens het belang van het geven van het goede voorbeeld over roken, want:”zien roken, doet roken.”

Burgemeester Tigelaar complimenteerde de club met het opnieuw stellen van een voorbeeld hoe een club kan bijdragen aan een gezonde leefstijl en omgeving. Naast sport voegt Cartouche op deze wijze maatschappelijke waarde toe.

Hierop onthulden Klaas Tigelaar en David Verschoor op symbolische wijze een groot spandoek waarop te zien is dat de VMHC. Cartouche rookvrij is.

Fred van Hoorn toont zijn enthousiasme

De jeugd van Cartouche geeft het goede voorbeeld.

Foto’s: Hein Athmer

Bron: Cartouche.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!