GBLV/Gemeentebelangen vraagt inwoners, verenigingen, instellingen en bedrijven met een foto bij te dragen aan het GBLV Verkiezingsprogramma 2018 – 2020. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden, vandaar dat GBLV op een andere manier dan gebruikelijk inbreng op het verkiezingsprogramma wil vragen. De in te sturen foto’s moeten daarbij gaan over zaken die men in de komende vier jaar in de gemeente belangrijk vindt om aan te pakken, verder te ontwikkelen of te koesteren.

GBLV-lijsttrekker Hans Peter Klazenga: ”GBLV staat dicht bij wat er in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk leeft. We zijn pragmatisch en denken mee in plaats van dat we zaken onmogelijk maken. We vinden de inbreng van inwoners, verenigingen, instellingen en bedrijven uit Leidschendam-Voorburg belangrijk. Waar moeten zaken de komende vier jaar worden aangepakt, wat moet verder worden ontwikkeld en wat moeten we als gemeente vooral behouden. Iedereen maakt tegenwoordig foto’s op zijn telefoon, vandaar dat we iedereen graag uitnodigen om met beelden in plaats van woorden aan te geven wat belangrijk is de komende vier jaar”.

Niet alleen afvalbakken 

Klazenga beseft dat mogelijk een stortvloed aan foto’s van afvalbakken zal worden ingezonden: ”Jazeker, ik denk dat die in alle soorten en maten voorbij gaan komen. En daar is ook helemaal niks mis mee. Wij zullen aan de afvalproblematiek hoe dan ook aandacht schenken in ons verkiezingsprogramma, maar ook aan de lokale economie, bereikbaarheid, cultuur, sport, recreatie, woningbouw, ouderenzorg, werkgelegenheid, wijken, veiligheid en nog vele zaken meer. Elke inzender kan over drie onderwerpen een foto insturen. Het zou toch ook bijzonder zijn als we ons de komende vier jaar alleen maar druk hoeven te maken over afval!”

Foto’s (een korte toelichting daarbij mag natuurlijk) kunnen worden gestuurd naar [email protected] Voor de voorwaarden zie www.gblv.nl of Facebook @gemeentebelangenlv. Onder de inzenders wordt een diner voor twee verloot.

Ook deze keer heeft GBLV een filmpje gemaakt, waarbij Constantijn Huygens de hoofdrol speelt.http://tinyurl.com/y9hu3np4.