Espressobar Wings and Roots wordt door steeds meer mensen als een geschikte locatie gezien om even te onthaasten of om een ‘pitstop’ te maken. Zo was Gwenn Korver van de nagelstudio, pedicuresalon en kledingwinkel op de Damlaan 34 daar aanwezig om te lunchen en een kop koffie te ‘scoren’. ,,Een bijzonder aangename stek”, reageert Gwenn. ,,Aardige mensen en goede producten. We komen er graag. Ik vertrek binnenkort overigens voor een bijzonder evenement naar Walt Disney. Hier kom ik nog graag even terug”.

De symphatieke en immer goed gehumeurde Gwenn ziet vervolgens voormalig minister Hilbrand Nawijn binnenkomen. Hij is, in zijn hoedanigheid als voorzitter van de Vrienden van het Langeland ziekenhuis in Zoetermeer, op kerstbomenjacht. ,,Ik zoek nog een kerstboom van zes meter. Wie kan mij daarbij helpen?”, vraagt hij zich hardop af om vervolgens een kop koffie te bestellen. ,,Wat een leuke zaak is dit”, zegt hij. ,,Ik zal mijn vrouw eens langs sturen. Zij houdt wel van dit soort gelegenheden. Mooi assortiment ook”.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!