Een bijzonder moment in de ondernemersloopbaan van de Leidsendamse Gwen Korver. ,,Wij, She Stories by Gwen aan de Damlaan, zijn uitgenodigd om naar de Nikkie Plessen fashionshow te gaan in Disneyland Parijs op 12 december”, meldt ze met enige trots. Nikkie heeft vanwege het 100-jarig bestaan van Disney een collectie gemaakt.  Een selecte groep aan modelabels hebben een eigen Disney-figuur toe gewezen gekregen om te verwerken in hun collectie. Te gekke shirts & jasjes kleuren dit najaar. Na het succes van de Kate Moss-collectie mogen wij deze mooie collectie ook weer in onze winkel verkopen”.

,,Deze collectie wordt gelanceerd in Disneyland Parijs”, vervolgt Gwen. ,, Dit wordt daarom twee dagen vol fashion & plezier. Volg ons op Facebook (facebook.nl/bijgwen) & Instagram (@bijgwen), zo blijf je op de hoogte van het nieuws rondom de nieuwe collectie Nikkie en ons tripje naar Parijs. Uiteraard zullen we ook Voorburgs Dagblad op de hoogte houden”.

Foto VD Gwen Korver (rechts) heeft veel zin in de (mode)trip naar Parijs. Ze luncht overigens regelmatig en graag in de espressobar Wings and Roots bij de sluizen in Leidschendam.

Reageer op dit artikel