Tuincentrum Life & Garden aan de Veursestraatweg heeft deze week vanaf woensdag 21 december een bijzonder interessante kerstuitverkoop. Zo zijn veel kerstartikelen afgeprijsd van 20 tot 70%. Het is daarom zeer de moeite waard om even langs te gaan bij Life & Garden, waarbij het bijzonder goed toeven is. Naast de gezellige Orangerie zijn er verschillende ruimten ingericht waar een kerstthema tot uiting komt. Hier zijn deze week allerlei sterk afgeprijsde artikelen verkrijgbaar.

,,Bij ons in de winkel kan men altijd terecht voor professioneel en persoonlijk advies voor huis én tuin’’, vertelt eigenaresse Lizette de Groot (foto) ,, Groen is de basis en daarnaast hebben we een groot assortiment cadeau – en sfeerartikelen. Natuurlijk hebben we ook alles om een tuin in te richten en te onderhouden. De vrouw staat weliswaar bij Life & Garden vaak centraal, maar ook de man en kinderen zijn van harte welkom’’.

afbeelding-vb-4

Kracht

De kracht van Life & Garden is dat er een veelzijdig assortiment is. Tevens hebben de circa vijftig medewerkers vakkundigheid en service hoog in het vaandel staan. ,,We zitten daarbij op een goed prijsniveau met originele en bijzondere artikelen’’, zegt Lizette de Groot. ,,Hier koppelen we een stuk vakmanschap en service aan dat bijzonder wordt gewaardeerd. Tevens is Life & Garden goed bereikbaar’’.

afbeelding-vb-4

Thema’s

Ten aanzien van de komende kerstdagen zijn er bij Life & Garden diverse verschillende woonthema’s in de zogenaamde huiskamers te bewonderen. ,,We hebben de thema’s Rustic Woods, Elegant Dream, Oh Deer! en Ice Nature. Hier zit echt voor ieder wat wils tussen. Er zitten verschillende huisstijlen in verwerkt. Er is dan ook veel inspiratie op te doen als je je huiskamer wilt inrichten. Met onze verschillende kerstthema’s willen we verschillende doelgroepen aanspreken. We nodigen iedereen graag uit om langs te komen’’.

afbeelding-vb-4

Life & Garden Leidschendam, Veursestraatweg 292d, (2265 CL) Leidschendam, Tel: 070 – 3203300, www.lifeandgarden.com/leidschendam. Facebook: https://www.facebook.com/lifeandgardenleidschendam