Feyenoord-supporters en andere voetballiefhebbers uit Leidschendam-Voorburg en Stompwijk opgelet (!) Gratis parkeren op het terrein bij De Kuip is vanaf juli niet meer mogelijk. De gemeente wil de toegang tot het terrein afsluiten en er een P+R-terrein van maken. Alleen mensen die aantoonbaar doorreizen met het openbaar vervoer, mogen de auto nog gratis kwijt op het terrein bij het Maasgebouw. Dit melden de collega’s van Dagblad010.

Nu is het terrein alleen niet toegankelijk op wedstrijddagen en tijdens evenementen. Dan huurt Stadion Feijenoord het terrein van de gemeente voor relaties van de club. Mensen die vanaf juli niet doorreizen met het OV, betalen ”een gangbaar tarief”, aldus de gemeente Rotterdam. Dat tarief zal vergelijkbaar zijn met andere parkeerterreinen waar automobilisten moeten betalen.

Het terrein zal na het voetbalseizoen voorbereid worden op de nieuwe situatie, zo worden er slagbomen geplaatst. Met de vaste gebruikers (Stadion Feijenoord en het Topsportcentrum) zijn afspraken gemaakt over het toekomstig gebruik

Bron http://www.dagblad010.nl

Foto Google maps.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!