Olga Wielders is de derde winnares geworden van een geheel verzorgde lunch voor twee personen in Central Park aan het Voorburgse Oosteinde. Tot en met woensdag 10 februari is deze prijs te winnen. (Like daarom het Voorburgs Dagblad op facebook en deel dit bericht).

,,Wouw, dit is gaaf,’’ reageert de 26-jarige studente. ,,Ik vind de bloemen al heel mooi. Zijn ze van Plant & Zo van het Koningin Julianaplein in Voorburg? Dat zie je dus wel aan de kwaliteit en de veelzijdige bos. Ik ben wel enigszins overdonderd. Ik heb namelijk veel goede verhalen over Central Park gehoord. Het is daarom bijzonder om hier zelf eens onverwachts te zijn.’’

Olga Wielders laat vervolgens alles even op zich inwerken. ,,Weet je, ik heb zelf ervaring in de horeca als barkeepster en als gastvrouw,’’ vervolgt Olga. ,,Ik let daarom spelenderwijs op bepaalde details. De enorme klantvriendelijkheid in Central Park viel me meteen al op toen we binnen kwamen. Je wordt meteen op je gemak gesteld en het personeel is héél vriendelijk.’’

Olga is derde jaars studente en volgt in Den Haag de opleiding Small Business Retail Management. Naast haar studie is ze ‘social media’- deskundige voor de Haagse nachtclub Danzig en hamburgerketen Hudson. ,,Toen ik deze actie zag, heb ik meteen geliked,’’ vertelt Olga. ,,Voor m’n werk doe ik namelijk ook regelmatig dit soort acties. Het is perfect als je het in combinatie met een krant kan doen. Het Voorburgs Dagblad lees ik overigens graag. Zij vullen een behoefte in naar lokaal nieuws. Iedereen wil weten wat er in zijn eigen gemeente gebeurt. Voorburgers zijn dan ook heel betrokken. Het Voorburgs Dagblad brengt nota bene iedere dag een hoeveelheid artikelen. Bijzonder knap.’’

,,Het is gaaf om deze prijs te winnen,’’ vervolgt Olga. ,,Ik ben namelijk gek op lekker eten en een drankje. Sterker nog, een groot deel van m’n geld gaat er aan op. Ik ben dus heel benieuwd naar de lunch die ik met een vriendin in Central park mag gaan nuttigen. ‘’

Op dat moment komt de gastvrije restaurant -manager Harrie Baas aanlopen. Hij legt Olga de kaart uit waar hoofdzakelijk de gerechten van 15 euro op staan. ,,Ik ga er zeker een aantal uitproberen,’’ lacht Olga. ,,Dit ziet er goed uit. Dit zullen mijn vriendinnen ook gaaf vinden. Ik ga hier zeker vaker komen. Je kunt het namelijk zo duur maken als je zelf wilt. Een aanspreken concept dat voor iedereen toegankelijk is.’’

Foto: Olga Wielders wordt gefeliciteerd door restaurant-manager Harrie Baas.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!